Despre Curat si Sanatos

curat si sanatos despre noi

Pasiune si experienta pentru curatenie

Suntem o companie care ofera servicii complete de curatenie, de inalta calitate pentru clientii comerciali, corporativi, industriali si rezidentiali.

Ne focusam pe detaliile si exigentele tale, prin implicare directa (vizita in locatie), comunicare bazata pe feedback, consiliere gratuita si disponibilitate pe tot parcursul colaborarii.

Suntem aici, la datorie, in locatia ta, ca tu sa savurezi timpul liber.

Managementul nostru diligent si etica muncii sunt esentiale pentru filozofia afacerii si sunt esentiale pentru furnizarea de servicii de curatare consistente si de calitate. Ne mandrim ca putem gestiona responsabil sarcinile desemnate de client.

Misiune

Dorim sa fim lider pe piata local pentru zona Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Brasov in furnizarea serviciilor de curatenie, oferind clientilor nostri solutii de curatare fiabile, de calitate si eficiente.

Viziune

Toti membrii echipei de curatenie sunt dedicati acelorasi valori si principii comune, de a oferi un spatiu mai curat si o viata mai sanatoasa.

Doresti mai multe informatii?

 
Contacteaza-ne

Valori

Procesul de curatare se realizeaza cu cele mai noi echipamente cu functii smart si bio, folosind produse non toxice (bio).

Suntem mereu preocupati de evolutia profesionala a angajatilor si adoptam cele mai noi tehnici s tehnologii in domeniul de curatenie profesionala.

  • Orientat catre clienti: Ne deservim clientii ca si cum ne-am servi. Valoram feedback-ul lor si il folosim pentru a ne imbunatati munca.
  • Orientat ecologic: alegem cu atentie cele mai bune si mai naturale produse de curatenie care dau rezultate uimitoare.
  • Excelenta si inovatie: Oferim instruire personalului nostru pentru a asigura standardul ridicat de servicii de curatenie. Suntem la curent cu cele mai noi inovatii privind produsele si tehnologiile ecologice, permitandu-ne sa aducem tot ce este mai bun in casele clientilor nostri.
  • Extindere / Crestere: ne facem cunoscuti in comunitate; cream relatii pe termen lung, care se dezvolta constant. Prin urmare, intotdeauna aducem mai multi oameni sa lucreze pentru noi.

Alege profesionisti in domeniu

Alegeti-ne datorita reputatiei noastre pentru excelenta in servicii de curatenie. Suntem recomandati pentru calitatea servicilor oferite. Clientii pe care ii deservim se bazeaza pe noi pentru servicii de curatenie consecvente.


0736 129 969