Metode de curatare

 

Curățare prin injecție / extracție

Curățare prin injecție extracție Curat si Sanatos servicii de curatenie

Prin metoda de curățat injecție-extracție, se elimina eficient murdăria prin injectarea unei soluții chimice/NON toxice, în “obiectul” ce se dorește a fi curat și tot in același timp se absoarbe murdăria și reziduurile rămase cu ajutorul altei duze, astfel obținându-se efectul de spălat/uscat.

Iar pentru suprafețele pătate sau foarte murdare, se pulverizează detergentul special, se acordă timpul necesar de acționarea a solventului, după care se extrage murdăria , suprafața rămânând aproape uscat[.

Acest tip de echipament se poate folosi pe mochete, covoare, tapițerii, saltele.

Curățare folosind presiunea aburilor

servicii de curatenie

Curățarea prin aburi oferă igienizarea, asigura dezinfectarea oricărei suprafețe din imobilul dumneavoastră, noi îl folosim cu precădere in igienizarea saltelele, astfel se asigură dispariția diferitelor bacterii, a acarienilor, chiar și deparazitarea acestora prin aplicarea unei soluții speciale pe care noi o utilizam.

Acest echipament se mai poate folosi și pentru pardoseli (mai ales in casele unde există copii), geamuri, mobilier, dar și pentru HORECA.

Metode de curatare

Curățare cu ajutorul aparatului cu înaltă presiune

Echipament utilizat pentru a înlătura murdăria persistenta din zonele greu accesibile. Îndepărtează nu doar praful și noroiul, ci și reziduurile, mucegaiul sau mușchii. Se folosește pentru curățarea aleilor, terase, fațade sau ziduri, mobilierul de gradină.


0736 129 969